JUKEBOX-JIVE VOOR OUDERE HANGJONGEREN

Door: Jan Pronk

IJMOND - Uitgaan voor vijf miljoen oudere hangjongeren wordt in Nederland bijna een utopie, er zijn praktisch geen gelegenheden meer voor deze grote groep liefhebbers.

Gelukkig hebben The Rocking Robins toch nog een locatie gevonden in Wijk aan Zee, die hieraan voldoet om voor deze fitte krasse knarren weer een middagmatinee te organiseren. 

Het is gebleken dat op zondagmiddag het een uitstekend idee is om dit soort evenementen te organiseren, vooral doordat het voetbal verschuift naar de zaterdag en de avonden voor deze groep minder aantrekkelijk zijn geworden.

De Rocking Robins hebben hier al enige ervaring in opgedaan in Heemskerk bij Vrijburcht, en jongstleden in Almere in Poppodium De Meester.

Er zijn met de organisatie van Cafe De Zon, die hier positief op reageerde, goede afspraken gemaakt om voor deze groep ouderen wat te kunnen betekenen.

Hierna is de datum vastgesteld op 19 november om weer een middagmatinee te organiseren, dat als een soort reünie is ontstaan doordat vele vrienden kennissen en familieleden elkaar gezellig kunnen ontmoeten met muziek, lekker bijpraten onder het genot van een drankje voor een betaalbare prijs.

Aanvang van dit concert is van 14.00u en zal duren tot ongeveer 18.00u, de zaal gaat open om 13.30u.

Kaarten zijn tegen €7.50 te verkrijgen bij de bandleden Hein Kleine 0611773896, Jan Schavemaker 0629417066, Maaike de Vries 0654241373 en aan de zaal Cafe De Zon of via 0620124580

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing