Jumpertje start KDV en BSO nieuwe stijl

Door: Hetty Franzani

BEVERWIJK - Onregelmatige werktijden, overwerk, file? Zaken waar veel  ouders mee te maken krijgen. Hoe combineer je werk te allen tijde met goede opvang voor je kind, ook als de dagelijkse praktijk niet volgens een vast schema verloopt? Kinderdagverblijf Jumpertje biedt uitkomst.  Per 1 oktober 2015 start Jumpertje flexibele kinderopvang voor hedendaagse ouders.

KDV Jumpertje kent de meest flexibele opvang in de regio. Met openingstijden van 06:30 t/m 18:30 uur blijken veel ouders én hun kinderen rustig de dag te starten en af te sluiten. ‘s Avonds na thuiskomst haasten om een maaltijd op tafel te zetten is ook niet nodig; alle kinderen krijgen bij Jumpertje tussen de middag een warme maaltijd met gezonde ingrediënten geserveerd. Uiteraard is in overleg een aangepaste maaltijd mogelijk. Ook als u slechts één dagdeel af wilt nemen, een extra dag, of wisselende dagen kan dit in overleg met de leiding.

Kind voorop
Met alle flexibiliteit staan het welzijn en het dagelijkse ritme van de kinderen altijd voorop. Ze worden opgevangen in een huiselijke sfeer met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. De  kinderen kunnen zich ieder op hun eigen manier ontwikkelen en worden daarin door de leidsters spelenderwijs gestimuleerd met passende activiteiten. Gezien de kinderen tot hun vierde verjaardag op het Jumpertje vertoeven vindt de leiding het van belang  dat ze goed voorbereid worden op de basisschool.

Aandacht voor bewegen
Sport en beweging staan hoog in het vaandel op het kinderdagverblijf. Iedere dag krijgen de kinderen (vanaf 2 jaar) sportles. Het sportlokaal is uitgerust met kleurrijke toestellen voor kleine kinderen en leuke attributen waarmee oefeningen op aangepast niveau worden gedaan. Bij mooi weer is er natuurlijk genoeg tijd om lekker buiten te spelen op het grote terras of de speelplaats.

Zorg
Jumpertje neemt de zorg, die de kinderen gewend zijn van hun ouders, zo goed mogelijk over.Het uurtarief van 6,75 euro is inclusief luiers, flesjes en voeding. Daarmee is Jumpertje ook het voordeligste kinderdagverblijf in de regio.

Buitenschoolse opvang

KDV Jumpertje biedt met BSO De Tasmaanse Duivels ook opvang voor schoolgaande kinderen. De buitenschoolse opvang kent dezelfde flexibiliteit als  Jumpertje. De kinderen zijn vanaf 06:30 uur welkom en worden door het personeel naar school gebracht en ook weer opgehaald. De oudere kinderen beschikken over hun eigen ruimte waar ze naar hartenlust hun gang kunnen gaan. Ook voor het maken van huiswerk is voldoende tijd en ruimte.

KDV Jumpertje is gevestigd aan de Laan van Meerestein 12d in Beverwijk. Meer informatie: 0251 200972 en www.jumpertje.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing