Junior Kamer organiseert 'Ronde van JCI'

REGIO - Junior Kamer IJmond organiseert voor de tweede maal de 'Ronde van JCI'. Dit jaar wordt de toertocht gereden op zondag 7 juni. Het belooft wederom een unieke fietstocht te worden voor jong en oud door het mooie landschap van Noord-Holland. 

De opbrengsten van deze tocht zijn bestemd voor het goede doel, namelijk een nieuwe speelkamer in het RKZ Kinderbrandwondencentrum. De Ronde van JCI is een vrije toertocht. U bepaalt zelf in welk tempo u de route aflegt. Zo kunt u volop genieten van de prachtige omgeving en de mooie dorpjes óf gaan voor een persoonlijk snelheidsrecord.

De ronde begint en eindigt bij Bob’s Party & Events in Uitgeest. Er zijn 3 verschillende afstanden: 40, 70 en 120 kilometer. De 120 kilometer start om 08:30 uur, de 70 km om 09:30 uur en de deelnemers van de 40 kilometer toertocht beginnen de tocht om 10:30 uur.

Inschrijven
Voorinschrijven voor de 'Ronde van JCI' kan tot 6 juni 2015 via de website www.rondevanjci.nl. Deelname aan de Ronde van JCI kost €10,- (inschrijven op de dag zelf bedraagt €12,50). Hier vindt u ook aanvullende informatie over de routes, starttijden en voorzieningen op de dag zelf. Doe mee aan deze unieke fietstocht én steun daarmee het kinderbrandwondencentrum van het RKZ.

Over het kinderbrandwondencentrum
Een onverwachte opname in het ziekenhuis is een vervelende gebeurtenis. Wanneer er brandwonden en kinderen in het spel zijn, is de schrik vaak nog groter. Het Rode Kruis Ziekenhuis in Beverwijk heeft niet alleen een bekend brandwondencentrum, maar biedt als enige ziekenhuis in Nederland, onderdak aan een zelfstandig draaiend kinderbrandwondencentrum. Hier zijn zes bedden voor kinderen met brandwonden beschikbaar. Vaders en moeders mogen de hele dag blijven en kunnen blijven slapen. De speelkamer van deze kinderafdeling kan wel een flinke opknapbeurt gebruiken. De opbrengst van de evenementen Ronde van JCI en Bites & Beats, beide georganiseerd door JCI IJmond, wordt gebruikt om deze speelkamer op te knappen. Samen met uw hulp zijn wij in staat iets extra’s te betekenen voor kinderen met brandwonden.

Volg voor het actuele nieuws over de 'Ronde van JCI' op Facebook.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing