Juxebox Jive in de Wijkerhaven

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Na het laatste optreden "DO YOU REMEMBER" in De Jansheeren is "JUKEBOX JIVE" weer aan de beurt, maar nu eens in De Wijkerhaven op 11 juni aan de Noorderkade waar wij zeker geen  onbekende zijn. Het 14e item Jukebox Jive gaat daar van stapel met aardig wat mutaties in het toch al uitgebreide repertoire, zowel bij zangeres Maaike alsmede bij haar begeleiders zijn er wat gouwe ouwe van stal gehaald die zeer zeker zullen worden gewaardeerd bij de echte kenners.

Het blijft nu eenmaal zaak om het repertoire scherp te houden zodat het geen sleur gaat worden., dan blijft het altijd aantrekkelijk voor het enthousiaste publiek en voor de band.
Het is altijd leuk om weer eens te spelen in De Wijkerhaven waar wij goede herinneringen aan bewaren, zo ontstond het idee om daar weer eens ouderwets met gouden nostalgische krakers uit vervlogen tijden de zaak daar weer eens ouderwets in beweging te zetten.
 

Met in het achterhoofd wetende dat wij volgend jaar al weer 30 jaar onder de naam The Rocking Robins spelen, waar wij in de jaren '60 ongeveer 12 jaar als The Robins hebben opgetreden geeft al aan dat er na bijna 42 jaar nog steeds animo is voor jaren 60 muziek.
The Bintangs zijn dan de langst spelende formatie uit de IJmond (55 jaar), maar The Rocking Robins doen er niet veel voor onder met hun 42 jaar.

Dat muziek voor vele een bijzonder medicijn kan zijn voor je lichaam en geest waarbij men de de dagelijkse sleur even kan vergeten, zou dit een motivatie kunnen zijn om er even tussen uit te knijpen om samen met The Rocking Robins uit je dak te gaan.
Dus zet deze datum 11 juni maar alvast in je agenda want dit soort avonden zijn een ware REUNIE, in een bij uitstek gezellige gekozen lokatie voor echte liefhebbers van JUKEBOX-JIVE-muziek, 

De Wijkerhaven is te vinden aan de Noorderkade 5 de laatste afslag rechts op de Wijkermeerweg net voor de rotonde VOL=VOL.
 
Voor meer info: [email protected]

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing