Kabouterspeurtocht op De Baak

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Op woensdag 19 oktober is iedereen van harte welkom op de Baak om mee te doen aan de kabouterspeurtocht door park Westerhout. Kom jij ook speuren in de herfstvakantie?
Tijdens de educatieve speurtocht door park Westerhout staan kabouters centraal. Zoek uit waar ze wonen, volg de opdrachtbordjes en ga op zoek naar paddenstoelen. Rode bordjes met kaboutermutsjes erop wijzen je de weg.

Meedoen
Je kunt tussen meedoen met de kabouterspeurtocht van 13.30 uur tot uiterlijk 15.30 uur. De speurtocht duurt ongeveer 1,5 uur. Zorg wel voor begeleiding door bijvoorbeeld een (groot)ouder en zorg voor kleding die tegen een stootje kan. Er kan een kaboutermuts aangeschaft worden voor 1 euro per stuk. Deelname aan de speurtocht is gratis. De route is niet goed begaanbaar voor rolstoelen en kinderwagens.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmeijmond.nl, voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing