Karin Bloemen zoekt jong zangtalent

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Het Kennemer Theater is op zoek naar zangtalent onder de 25, uit de regio Kennemerland, die graag zijn of haar talent wil laten zien tijdens de voorstelling van Karin Bloemen op vrijdag 14 april 2017.

Wie kans wil maken om samen met Karin Bloemen een nummer te zingen dient een filmpje te maken van maximaal 1 tot 2 minuten met een lied naar keuze. Dit filmpje moet een refrein en couplet bevatten. Naast zang bestaat de mogelijkheid dat een talent zichzelf begeleidt met een eigen instrument. Wie deel wil nemen, kan zijn of haar filmpje uploaden op YouTube met een verborgen link, welke vervolgens kan worden gestuurd naar [email protected] o.v.v. Karin zoekt talent. Ook naam, adresgegevens, telefoonnummer/mobiel, e-mail en leeftijd dienen vermeld te worden. Talentvolle zangers of zangeressen kunnen tot uiterlijk woensdag 26 oktober hun filmpje inzenden.

Na 26 oktober maakt het Kennemer Theater een selectie van de drie meest geschikte talenten, waarna Karin Bloemen één talent uitkiest om met haar op te treden in het Kennemer Theater.

 

Er is voor het optreden geen (reis)vergoeding beschikbaar. Wel worden er 2 vrijkaarten beschikbaar gesteld voor familie of vrienden.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing