KDO brengt hilarische klucht 'Hotel op stelten'

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Afgelopen december heeft toneelstichting KDO in het kader van haar 75-jarig bestaan het prachtige stuk 'Festen' uitgevoerd. Op zaterdag 16 mei 2015 zal KDO weer in het Kennemer Theater te bewonderen zijn. Deze keer met de hilarische klucht "Hotel op Stelten", waarbij de lachspieren flink getraind zullen worden en waarmee tevens het 25-jarig KDO-jubileum van Dick Bruin zal worden gevierd. 

Bent u ook zo benieuwd naar wat er zich zoal achter de deuren van een hotel afspeelt? Dan bent u bij "Hotel op Stelten" aan het juiste adres. Onder regie van Rob Keessen zult u getuige zijn van een hilarische klucht van Anthony Mariott en Bob Grant met knotsgekke personages en met misverstanden die zich opstapelen. Voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling zal er ook nog eens voor een muzikaal intermezzo worden gezorgd in de foyer van het theater.

De voorstelling begint op zaterdag 16 mei 2015 om 20:15 uur (zaal open om 20:00 uur). Kaarten à € 15,00 (inclusief garderobe en pauzedrankje) zijn te bestellen via [email protected] of voor aanvang van de voorstelling bij de KDO-kassa in de hal van het Kennemer Theater. Meer informatie over toneelstichting KDO is te vinden op www.kdotoneel.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing