K.D.O. speelt "Denk aan mij"

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Theaterstichting Kunst Door Oefening speelt op zaterdag 7 mei 2016 de komedie ‘Denk Aan Mij’ van Hetty Heyting in het Kennemer Theater te Beverwijk. Aanvang van de voorstelling is 20.15 uur.

 

De voorstelling ‘Denk Aan Mij’ is een rasechte komedie en staat bol van vileine humor. Je ex-man Bob nodigt je uit in het oude vertrouwde vakantiehuis in Frankrijk. Je zit inmiddels zo goed in je vel, dat je gaat. Maar er komen nog drie andere ex-vrouwen van Bob opdagen. Zo treffen de hypochondrische Aafke (Ria van den Eijkhof), de inmiddels lesbisch geworden Pam (Marjanne de Ridder), de arrogante en ietwat hoerige Doris (Daniëlle de Beer) en Bobs laatste ex, Jeanine (Marijke Twisk) elkaar bij de villa. Oude wonden worden open gekrabd en pijnlijke feiten onthuld. De irritaties lopen hoog op, daar in de Provence. Herinneringen worden gedeeld. Maar… Waar is Bob?

 

De regisseur van dit toneelstuk is Jaap van Zelst. Na een onderbreking van drie jaar regisseert hij weer terug bij KDO.

Mede door zijn enthousiasme en de vreugdevolle repetitietijd met de spelers zal overslaan op het publiek en dat maakt het feestje compleet. Vol met overtuiging zegt hij dan ook: Komt dat zien!!

 

De schrijfster van dit toneelstuk Hetty Heyting (19-10-'53, Huissen) is een zeer veelzijdig talent. In 1976 studeerde ze af aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam. Vanaf 1980 spitsten haar activiteiten zich voornamelijk toe op radio en televisie. Daarnaast schreef talloze radio- en TV-series. Vaak was ze in die series ook als actrice te zien en te horen. In 2002 maakt Hetty een solovoorstelling met de titel: ‘Ik lijk wel gek’ met 2 seizoenen uitverkochte zalen als gevolg. Ze kreeg zo de smaak te pakken dat ze vanaf die tijd diverse cabaretsolo’s heeft geschreven en gespeeld. Ook schreef ze – tussen 2002 en nu – diverse toneelstukken, waaronder ‘Denk Aan Mij’.

 

Losse verkoop aan de zaal 15,= euro (incl. garderobe en pauzedrankje) 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing