Kennemer College wint NK zaalvoetbal

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Het schoolteam van het Kennemer College heeft donderdag het Nederlands kampioenschap zaalvoetbal voor scholen gewonnen. Dit was de derde keer op rij, de afgelopen twee jaar wisten de meisjes ook al Nederlands kampioen te worden.

De speelsters in het team waren Merel Zegwaard, Susanne Admiraal, Joyce Meijer, Loran Mul, Jaimy Gouweleeuw, Lisette van Crimpen, Sanne de Wit en Britt Denneman. Het jongensteam presteerde ook goed, maar moest genoegen nemen met de tweede plaats.

Nadat eerder dit jaar al gewonnen werd van de scholen uit de regio, moesten de leerlingen het nu opnemen tegen scholen uit Deventer, Heerenveen, Hoensbroek, Nijmegen en Warnsveld. Na drie gewonnen wedstrijden en twee gelijke spelen kwam het aan op het doelsaldo. Het Kennemer College trok daarbij aan het langste eind en was daarmee voor het derde jaar op rij Nederlands kampioen.

Docent L.O. en coach P. Geldof zei over het team: "Niks dan complimenten voor de twee schoolteams die zich zowel binnen als buiten het veld gedroegen als echte toppers. Trots! Onze andere toppers op het gebied van streetdance, basketbal en handbal mogen op vrijdag 13 juni in Amsterdam de degens kruisen. met de andere NK finalisten. Wie weet wat er nog voor moois kan gebeuren. Het Kennemer College is op vele fronten een sportieve school en presteert op niveau!"

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing