Kennemer Theater organiseert opnieuw online quiz

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Nu het theater wederom is gesloten, komt het Kennemer Theater opnieuw -in samenwerking met De Kwisfabriek- met een twee uur durende online quiz. Voor een complete avond biedt het theater samen met restaurant INGER, de INGER’s BORRELBOX aan. Bij bestelling van de borrelbox, krijgt men gratis toegang tot de quiz! De borrelbox inclusief Quiz Ticket is voor 2 personen en alleen via de website van het theater te bestellen tot donderdag 5 november 17.00 uur. De box kan worden opgehaald op donderdag 5 november tussen 14.00 en 18.00 uur bij Restaurant INGER, Frank Sinatraplein 85 te Beverwijk.

De teams (alleen of met je huisgenoot) worden uitgedaagd om antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen over theater, maar ook over bijvoorbeeld muziek, sport, film, showbizz, aardrijkskunde en nog veel meer. De vragen zijn een combinatie van tijdloze vragen én actuele vragen: over theater en uit het nieuws van alledag. Alle onderwerpen komen langs. Geen onderwerp wordt geschuwd.
Verdeeld over 6 rondes van 8 vragen wordt ieders kennis getest aan de hand van algemene vragenrondes, muziekfragmenten en fotorondes. Het winnende team wint een cadeaubon voor de INGER’s BORRELBOX voor 2 personen t.w.v. € 32,50 aangeboden door restaurant INGER.
De quizvragen zijn voor elk niveau en elke leeftijd!

Deelname à € 3,50 per team/aanmelding voor donderdag 5 november 20.00 uur kan via www.kennemertheater.nl en is gratis bij bestelling van de INGER’s BORRELBOX (te bestellen tot 17.00 uur).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing