Kennemer Theater start verkoop nieuw seizoen

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op vrijdag 1 mei 2015 om 16:00 uur start het Kennemer Theater met de voorverkoop van het theaterseizoen 2015-2016. Speciaal voor deze gelegenheid is de theaterkassa extra geopend tot 20:00 uur 's avonds. Kaarten zijn te reserveren via de website www.kennemertheater.nl en via het bestelformulier in het magazine. 

Iedereen die voor 9 juni 2015 vijf of meer voorstellingen reserveert ontvangt 10 procent korting op de gehele bestelling. Er zijn ook weer series tegen een gunstige prijs te bestellen, deze gelden als één voorstelling. Online is het programma van het nieuwe seizoen vanaf vandaag te bekijken. Zoals het publiek gewend is van het Kennemer Theater is er weer ruim aandacht voor cabaret en muziek, maar ook alle andere genres zijn vertegenwoordigd.

Terug van weggeweest zijn onder meer The Ashton Brothers en  Plien & Bianca. Ton Kas, Richard Groenendijk en Ali B. komen met een nieuw programma. Daniël Arends, Eric van Sauers en Van der Laan & Woe doen hun show van vorig seizoen nog eens over. Tribute-acts van The Stones en Love… the Beatles, maar ook Sandra van Nieuwland, Frank Boeijen en Johan Derksen en Pioniers van de Nederpop komen voorbij.

Er zijn mooie toneelvoorstellingen: Snowden, Bloedverwanten en Baantjer Live. Voor gezinnen met kinderen onder meer Kabouter Plop, Suske & Wiske en Thomas de stoomlocomotief. Er zijn shows over het leven van Robert Long, Willem Ruis en Herman Brood. Zelfs Roy Donders doet Beverwijk aan! Kijk voor een uitgebreid overzicht op www.kennemertheater.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing