Kennismaking met de hockeysport

Door: Ab Jenema

IJMOND - Is hockey iets voor uw zoon of dochter? Probeer het uit tijdens de Hockey Fun Dagen van BHC Overbos. Drie zondagochtenden een gratis kennismaking met de hockeysport. De eerste is op 31 maart.

Alle jongens en meisjes die op 1 oktober 2019 tussen de 5 en 7 jaar oud zijn kunnen zich inschrijven maar ook kinderen van andere leeftijden zijn welkom. Aanmelden kan via [email protected] Meld in de e-mail de naam van uw kind, (j/m), telefoonnummer, mailadres en geboortedatum.

Op de zondagen 31 maart, 7 april en 14 april hebben de voortrainingen plaats van 9.30 uur tot 11 uur bij BHC Overbos aan de Van Loenenlaan 3, 1945 TB in Beverwijk.

Het zijn spelletjesochtenden met bal en stick om spelenderwijs kennis te maken met hockey. Bij de jongste jeugd staan die kennismaking met de sport maar ook plezier en veiligheid voorop. Wat kinderen jong leren op het gebied van sportiviteit en spelregels, komt ze van pas tijdens hun verdere sportloopbaan. Daarom hebben alle teams bij BHC Overbos een trainer en gaat alles onder professionele begeleiding.

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing