Kerst in de Beverhof!

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De komende maand is er van alles te doen in en rondom winkelcentrum de Beverhof: een winactie met heerlijke kerstpakketten met producten uit het winkelcentrum, live muziek, natuurlijk weer de jaarlijkse kerstmarkt en als afsluiter van het jaar gratis oliebollen.

Vrijdag 6 t/m donderdag 19 december.
U ontvangt bij besteding van minimaal  €15 een wenskaartje, waarmee u iemand die u kent kunt opgeven om kans te maken op een gratis kerstpakket van de Beverhof. Hang het kaartje in één van de bomen in de Beverhof. Met de gelukkigen wordt 20 december contact opgenomen.

Zaterdag 14 december 10:00 tot 17:00 uur.
Nog op zoek naar een uniek kerstcadeau? Dan is de kerstmarkt een goed idee! Er zijn genoeg kraampjes met allemaal unieke, vaak handgemaakte geschenken van lokale makers. Daarnaast kunnen er tussen 11:00 en 15:00 in alle rust kerstboodschappen gedaan worden, terwijl de kinderen gratis een prachtig (gratis) kerststukje maken.

Zondag 29 december.
Om een het jaar mee af te sluiten zijn er op zondag 29 december heerlijke oliebollen. En om het nog iets leuker te maken; deze worden gratis en met een glimlach aan u aangeboden!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing