Kerst & Lifestyle fair in Slot Assumburg

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Op de historische locatie Slot Assumburg, Tolweg 9, Heemskerk wordt van 7 t/m 10 december dé Kerst & Lifestyle fair van Noord-Holland gehouden, georganiseerd door Holland Promotions uit Alkmaar. De programmering en standhouderslijst staan online op www.castlechristmasfair.nl. Tickets kunnen op de site voor €7,50 p/s worden besteld i.p.v. €10,00. 

Over exact een week, op donderdag 7 december 16:00, opent de Castle Christmas Fair 2017
? haar deuren. Ook dit jaar wordt er uitgepakt met vele leuke stands, inspirerende workshops, sfeervolle (big)bands en koren. Bekijk nu de standhouderslijst en het programma.
 

Vuurwerkshow


Dit jaar vormen het Fanfareorkest St.Caecilia Heemskerk
? en een vuurwerkshow de ingrediënten voor een knallend begin van de fair op donderdag 7 december om 20:00. Meer dan 150 stands zijn aanwezig. Met ruim 40 optredens, waaronder Bart Brandjes (Voice of Holland) en regionaal jeugdorkest Artiance is er reden genoeg om onder het genot van een glühwein de markt te verkennen.

Profiteer van bijzondere koopjes, ambachtelijke (natuur)producten en delicatessen. Ideaal voor cadeaus en kerstpakketten. Van verantwoorde specialiteiten tot aan ambachtelijk bereide producten en o.a. een kaasproeverij. Met workshops, mooie sieraden, 'foute' kersttruien en brocante is het aanbod divers. Voor de kleintjes is er kids plaza met de Zweefmolenaar en een speurtocht van Professor Bombasticus.

Kaarten kunnen online met korting worden besteld op http://www.castlechristmasfair.nl/. 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing