Kerst voor eenzame ouderen

Door: Ab Jenema

IJMOND - MijnKerstmarkt.nl en Stichting Welzijn Velsen slaan de handen ineen om honderd eenzame ouderen een onvergetelijke kerst te bezorgen. Zij worden uitgenodigd voor een gezellige middag in de Felison Christmas Terminal en gaan allemaal naar huis met een kerstcadeau.

,,Wij vinden dat niemand alleen kerst zou moeten vieren’’, zegt Just Ritskes van MijnKerstmarkt.nl. ,,Helaas zijn er ook in onze regio veel mensen die dit toch te wachten staat. Daarom nodigen wij een grote groep ouderen uit voor onze kerstmarkt. Met een hapje, drankje, gezellig samenzijn en een leuk cadeau willen we ook deze mensen het kerstgevoel meegeven. Het voelt goed om als organisatie op deze manier iets terug te doen voor de regio.’’

De eenzame ouderen worden in nauw overleg met Stichting Welzijn Velsen geselecteerd en uitgenodigd. Daarnaast zijn er nog 25 losse plaatsen beschikbaar voor de gezellige middag in de Felison Christmas Terminal. Kent u een 65-plusser die wel een steuntje in de rug kan gebruiken? Stuur dan voor 1 december een mail met motivatie naar info@mijnkerstmarkt.nl.

MijnKerstmarkt.nl is een uniek concept waarbij werknemers van regionale bedrijven hun eigen kerstpakket bij elkaar kunnen shoppen in combinatie met een kerstborrel of feest met live-entertainment. Het evenement wordt van 14 tot en met 22 december voor de tweede keer gehouden in de Felison Christmas Terminal aan de Monnickendamkade in IJmuiden. In 2015 vond MijnKerstmarkt.nl voor het eerst plaats in Velserbroek. Het is een initiatief van Levensgenieters en GraphicSign, twee bedrijven die nauw verbonden zijn aan de IJmond-regio.

 

advertenties

Verhuis- en Transportbedrijf Johan Post
Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Beverwijkse Koeriersdienst en Stadspost
Correct Autoglas
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Zorgverzekering vergelijken
Sim Only Check
Vergelijk Zorgverzekering 2018
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl