Kerstavond in de Grote Kerk

Door: Cor Beumer

 

BEVERWIJK - Het is inmiddels traditie geworden dat de Grote kerk een programma heeft voor de hele avond. Dat we proberen aan te sluiten en af te stemmen met het programma van Camille en het kerstplein. Omdat het kerstverhaal een verhaal is voor alle mensen.

Er is weer hard gewerkt om er een mooie avond van te maken. Om te beginnen is er het kinderkerstspel  “een engel met laagtevrees”.  Om 20.00 uur speelt Ruud Jansen zijn moderne kerstrepertoire op het Muller orgel. We hebben voor het eerst een eigen koor en daar zijn we maar wat trots op. Zij oefenen al wekenlang na de kerkdienst het resultaat daarvan zullen ze laten horen in de tweede helft van deze kerstavond. De nachtdienst is ook anders. Zoals in het kerstverhaal de engelen een rol spelen, spelen engelen nog steeds een rol in het leven van mensen. Daar zijn we naar op zoek gegaan, en ik kan U vertellen, het zijn heel inspirerende verhalen.

Het programma op een rij:

18:00 uur  kerk gaat open
18:30 - 19:10 uur     Kinderkerstnachtdienst  “Een engel met laagtevrees”
19:10 - 19:15 uur    Chocolademelk voor de kinderen
19:15 - 20:00 uur    Kerst muziek en gelegenheid een kaars op te steken.
20:00 - 21:00 uur    Ruud Jansen bespeelt het Orgel.
21:00 - 21:30 uur    Inzingen van ons gelegenheidskoor o.l.v. Kees Brinkman.
21:30 - 22:00 uur    Samenzang
22:00 - 23 00 uur    Kerstnachtdienst met als thema “Engelenverhalen”

Er is de hele avond  gelegenheid om een kaars op te steken en iets op te schrijven in een  gedachtenboek.  We wensen U een fijne kerstavond in de Grote Kerk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing