Kerstconcert Tata Steel Orkest met gasten

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK - Op vrijdag 20 december geeft het Tata Steel Orkest onder leiding van Hennie Ramaekers weer het jaarlijkse kerstconcert. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest presenteert tijdens dit concert in de Laurentiuskerk in Heemskerk een programma dat bestaat uit kerstmuziek en andere mooie muziek die in de kerk goed tot zijn recht komt.

Met een aantal kerstarrangementen van voornamelijk Engelse componisten en de ‘gouwe ouwe’ Christmas Suite van Jan de Haan zal het u alvast een beetje in de kerststemming brengen. Verder heeft het orkest gekozen voor het koraal uit de symfonie ‘Aan mijn Vaderland’ van Bernard Zweers, Dido’s Lament van Henry Purcell en ‘O Magnum Mysterium’ van Morten Lauridsen. Het programma wordt gecompleteerd met Nella Fantasia met Edwin Duineveld op solobugel met de aria Caro Mio Ben in een arrangement voor blaasorkest.

Het Tata Steel Orkest is er erg trots op dat het harpduo DuoDyade haar medewerking verleent aan het concert. Dit duo bestaat sinds 2010 en treedt door het hele land op. Wat dit duo precies gaat spelen is voor iedereen nog een verrassing, maar duidelijk is al dat de beide harpistes Colet Nierop en Marije Vijselaar ‘Harpmuziek pur sang’ zullen brengen. Op hun website kunt u een voorproefje beluisteren.

Het concert is vrijdagavond 20 december en het begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 geopend. De entree voor dit concert bedraagt € 5,- (voorverkoop € 4,-). Voorverkoop adressen zijn: Boekhandel Stumpel, Van Coevenhovenstraat 35, 1961 NW Heemskerk, 0251 - 245 010 of Read Shop Beverwijk, Breestraat 77, 1941 EE  Beverwijk, 0251 – 223 690 of via secretaris@tatasteelorkest.nl of 06 – 5107 9045.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl
HaardenExpress
Zakelijk bankieren
Wedden op het WK
Uitvaartverzekering vergelijken