Kerstconcert Tata Steel Orkest

Door: Cor Beumer

HEEMSKERK - Op zaterdag 15 december geeft Tata Steel Orkest weer het jaarlijkse kerstconcert. Het Tata Steel Symfonisch Blaasorkest presenteert tijdens dit concert in de Laurentiuskerk weer een programma dat bestaat uit kerstmuziek en andere mooie muziek die in de kerk goed tot zijn recht komt. Met een aantal kerstarrangementen zal het u alvast een beetje in de kerststemming brengen.

Verder heeft het orkest gekozen voor mooie Franse barokmuziek van Jean-Joseph Mouret voor koperblazers en het Adagio for Strings van Samuel Barber, uitgevoerd door de houtblazers. Het gehele orkest speelt o.a. het Adagio van Albinoni en de St. Florian Choral van Thomas Doss.

De tenor Marco Geboers zal, begeleid door het orkest, “the Holy City”, de ?“Impossible Dream” uit “the Man of La Mancha” en “Star” uit “Les Miserables” zingen. Ook zingt hij van Puccini de beroemde aria “Nessun Dorma!”, oftewel “Niemand mag slapen!”. Deze aria, uit de opera Turandot, is vermoedelijk de bekendste muziek van Puccini en is vooral bekend geworden in door Luciano Pavarotti, die de aria bijvoorbeeld zong tijdens het WK Voetbal in 1990 in Italië.

Het concert is zaterdagavond 15 december en het begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 geopend. De entree voor dit concert bedraagt € 5,00 (voorverkoop € 4,00). Kaarten zijn te bestellen via: Boekhandel Stumpel, Van Coevenhovenstraat 35, 1961 NW Heemskerk, 0251 - 245 010; The Read Shop Beverwijk, Breestraat 77, 1941 EE Beverwijk 0251 - 223690 of via [email protected] (06-5107 9045).

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing