Kerstpleintje onder de Wijkertoren 2023

Door: Jan Pronk

Foto : De kerstengel

Beverwijk - Het bijzondere kerstfeest in het culturele hart van Beverwijk.  Al  30 jaar is het  Kerstpleintje de plek voor het ultieme kerstgevoel !

Het geheim van het Kerstpleintje

Of het nu sneeuwt, vriest, waait of regent, ieder jaar stromen honderden mensen op kerstavond naar het Kerkplein in Beverwijk. Eenmaal per jaar is saamhorigheid vanzelfsprekend. De kou en het donker lijken niemand te deren. Samen met de glühwein, oliebollen, vuurpotten,  optredens en de levende kerststal zorgt dit voor het ultieme kerstgevoel voor Jong, oud, rijk en arm. Op kerstavond is het Kerstpleintje dé plek om met vrienden, familie en medegenoten kerst in te luiden !

Programma

18.00 Christmas Blues Pam Mac Bet

19.15 Levende kerststal  

20.15 Christmas Blues Pam Mac Beth                              

21.30  Undecided & kerstspecials                                     

22.30 Levende kerststal                                      

23.15  Undecided & kerstspecials                                     

Pam MacBeth and the best 

Pam MacBeth uit Nashville, Tennessee werkte samen met enkele van de meest beroemde Amerikaanse artiesten zoals Jerry Lee Lewis en Willie Nelson en komt naar Beverwijk met enkele van de beste muzikanten uit de Nederlandse muziekscene: Patrick Drabe, Jan Kanis, Wim van de Vliert, Erik Hanegraaf en Arto Boyadjian. Ze zullen je in de kerststemming brengen: op kerstavond brengen ze hun unieke mix van country, blues en rock. Van Dolly Parton, The Eagles en Bruce Springsteen tot Chuck Berry. Een feest dat je niet snel vergeet als je meezingt met  de meest beroemde kersthits!

De levende Kerststal 

En dan  natuurlijk traditie getrouw de Levende Kerststal die het kerstverhaal ‘de grootste legende ooit’ zullen verbeelden en waarbij de kinderen het kindeke Jezus mogen aanschouwen in de stal met de Koningen, Herders Engelen en natuurlijk Jozef en Maria. 

Undecided & kerstspecials

De coverband Undecided is een band uit Amsterdam en omgeving Zaanstreek , en speelde oorspronkelijk alleen pop- en rock covers. Zij hadden, en hebben dit nog steeds, één doel voor ogen; het spelen van lekker-in-het-gehoor-liggende covers. Dit betreft muziek van de jaren 70, 80, 90, 00 tot de hedendaagse popmuziek zowel Nederlands als Engelstalig. Inmiddels zijn zij een graag geziene “gast’ op bruiloften en partijen, in kroegen, jubileums, straatfestivals en bedrijfsfeesten. 

Het repertoire is nu opgebouwd uit een zeer diverse mix van de betere Nederpop, Disco, Funk, Pop, Soul en Dance classics songs. Voor het Kerstplein zullen hier de mooiste kerstsongs aan toe worden gevoegd.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing