Kerstvoorstelling “Midwinternachtsdroom”

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Het Totaaltheater van het Kennemer College presenteert op woensdag 21 en donderdag 22 december 2011 een kerstvoorstelling van de "Midwinternachtsdroom" van William Shakespeare. De aanvangstijd is op beide dagen om 20:00 uur.

De “Midwinternachtsdroom” is door de leerlingen van het Kennemer College in een geheel nieuw jasje gegoten. Aardse emoties zoals liefde en jaloezie worden doorspekt met de humor van de elfen en koboldenwereld. Het acteren zal worden afgewisseld met dans en live gespeelde muziek.  In totaal werken ongeveer 85 leerlingen mee aan het Totaaltheater. Allen verheugen zich enorm op de komende voorstellingen.

De voorstellingen staan in het teken van een goed doel, namelijk de 3FM Serious Request actie voor kinderen van HIV ouders.

U bent van harte welkom om één van de voorstellingen bij te wonen. In de middag van 20, 21 en 22 december 2011 zijn er om 13:40 uur voorstellingen voor de leerlingen, waarop het ook mogelijk is om langs te komen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met organisator dhr. G. van Garderen,  telefoonnummer: 0251 234150.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing