Keukenhof Roadshow vrijdag in de Beverhof

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK - Keukenhof komt dit jaar naar u toe en staat met een roadshow op vrijdag 9 maart in winkelcentrum Beverhof in Beverwijk.

Keukenhof? Dat is de plek waar de lente tot bloei komt. Het park is uniek, wereldberoemd en al meer dan zestig jaar één van de meest populaire bestemmingen in Nederland.

Keukenhof niet gedaan? Dat is Nederland niet gezien. Want nergens vindt u zoveel kleur en geur als hier, waar meer dan 7 miljoen bloemen een prachtig decor vormen voor de mooiste foto's. Kom naar Keukenhof en geniet van het ultieme voorjaar gevoel, de prachtige kunstobjecten, de verrassende inspiratietuinen en de vele bloemenshows.

Bloemen? Ja, volop! Maar Keukenhof is meer. Ieder jaar organiseert Keukenhof allerlei activiteiten om uw bezoek nog onvergetelijker te maken. Denk aan de roofvogelshows , het Chopin weekend en het klederdrachtenfestival. Maar ook aan fluistervaren of fietsen door de bollenvelden, het Bloemencorso of aan de fotografieworkshops.

Tijdens uw bezoek aan de Keukenhof Roadshow in winkelcentrum Beverhof ontvangt u kortingsbonnen voor een bezoek aan Keukenhof, kunt u meedoen aan een prijsvraag met mooie prijzen en zijn er kleurplaten voor de kinderen.

Zorg dat u de Keukenhof Roadshow niet mist!

Kijk voor meer informatie op het internet. Surf naar www.keukenhof.nl.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing