KFC Beverwijk zoekt personeel!

Door: Ab Jenema

IJMOND - WSP organiseert speeddate op 19 september. Eind 2019 opent fastfoodgigant Kentucky Fried Chicken (KFC) de deuren van haar gloednieuwe restaurant aan de Parallelweg in Beverwijk. Momenteel wordt er hard gebouwd aan het pand dat eind van dit jaar opgeleverd wordt.

Intussen is KFC in samenwerking met het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP) al gestart met een campagne om personeel te werven. Op donderdag 19 september staat er van 14.00 tot 16.00 uur een speed-date gepland op het Beverwijkse kantoor van het WSP op het Stationsplein 48a. KFC is op zoek naar medewerkers van alle leeftijden, zowel parttimers als fulltimers, voor diverse functies zoals koks, keukenmedewerkers, en gastheren/vrouwen.

Middels posters en aankondigingen in diverse (social) media hopen KFC en het WSP potentiele werknemers te bereiken en te enthousiasmeren. Filiaalmanager Stefan Cordes: “Het is momenteel lastig om goed personeel te vinden, veel mensen hebben al werk. Daarom hebben we het WSP ingeschakeld, we hopen via hun netwerk, kennis en middelen potentiele werknemers te bereiken. We bieden leuke afwisselende banen in een prachtig fastfood-concept in een goednieuw pand. We hebben er vertrouwen in dat we de komende tijd een gemotiveerd team kunnen samenstellen.”

Aanmelden voor de speed-date kan tot 12 september door een mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van naam en geboortedatum. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing