KHN feliciteert Big Snack Knabbel & Babbel

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is er trots op dat Big Snack Knabbel & Babbel in Beverwijk al 25 jaar lang lid is van de grootste branchevereniging van de horeca. Knabbel & Babbel bestaat al sinds 1983 en eigenaren Annemiek en Ed staan vanaf het begin aan het roer. Bestuurslid Steff van der Zon van KHN Beverwijk feliciteerde het ondernemerspaar.

Annemiek en Ed startten hun bedrijf in 1993. "Wij doen alles nog op de oude manier: we maken veel snacks zelf en kwaliteit staat daarbij voorop. De ouderwetse kwaliteit wordt verwerkt in de zelfgemaakte bami, nasi, diverse soorten kroketten, slaatjes, hamburgers, lihanboutjes en gehaktballen, allemaal volgens oud recept." 

'Het is prettig om iemand achter je te hebben staan'

Annemiek en Ed Bos vinden een lidmaatschap van een brancheorganisatie zeer belangrijk. Annemiek: "Zij doen al het lobbywerk richting gemeente voor ons en het is prettig om iemand achter je te hebben staan."

Mooiste dat er is

Na 35 jaar horecaondernemerschap denkt het paar erover om Knabbel & Babbel te verkopen. "Na 35 jaren horeca moet weten wanneer je tijd is gekomen", vertelt Annemiek. "Met pijn in het hart, horeca is het mooiste dat er is."

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing