KHN trots op 25 jaar samenwerking met Klein Zwitserland in Wijk aan Zee

Door: Jan Pronk

WIJKAANZEE - Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is er trots op dat Klein Zwitserland in Wijk aan Zee al 25 jaar lang lid is van onze branchevereniging. De huidige eigenaresse, Ina van Rijswijk, startte Klein Zwitserland in 1993 en staat sinds de start aan het roer. De voorzitter van KHN Beverwijk, Alex Oerlemans, kwam op bezoek en feliciteerde Ina en haar dochter Melinda met dit dubbele jubileum. 

Klein Zwitserland is een echt familiebedrijf. Ina van Rijswijk begon het restaurant 25 jaar geleden samen met haar man en twee dochters. Ook oma en opa hielpen een handje mee. In die tijd werden er vooral gerechten met aardappelsalade, fruit en rauwkost opgediend. En hoewel het concept nog steeds overeind staat, serveert Klein Zwitserland tegenwoordig nu veel meer verse groenten en quiche. 

Ina van Rijswijk viert dit jaar het 25 jarig bestaan van het bedrijf. “Klein Zwitserland loopt nog steeds heel goed. Sterker nog: we draaien dit jaar het beste jaar ooit! Bij ons draait het om eerlijke producten, gecombineerd met ouderwetse bourgondische gezelligheid. Dat maakt wie we zijn en we merken dat veel mensen daarvan genieten. Naast Nederlandse gasten hebben we ook veel Duitse gasten die vaker terugkomen. Dat is erg leuk.” 

Mélinda wil in de toekomst het bedrijf graag voort zetten, maar voorlopig hebben moeder en dochter het samen prima naar hun zin! Op naar de 30 jaar! Voor nu staat één ding voorop: de gasten van klein Zwitserland moeten voldaan en tevreden de deur uit gaan! 

Over Koninklijke Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is de grootste horeca brancheorganisatie in ons land. Met 243 afdelingen door heel Nederland vertegenwoordigen wij bijna 20.000 horecaondernemers met ruim 255.000 horecamedewerkers. Wij staan voor een professionele en toekomstbestendige horecabranche. Onze leden ondersteunen wij door lobby, advies en financiële ledenvoordelen. Zo maakt KHN zich sterk voor de horeca.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing