KICKBOKSGALA BEVERWIJK BLIJFT KWEEKVIJVER VAN TALENT

Door: Jan Pronk

Aangeleverd door : Cardio Fitness Beverwijk

BEVERWIJK - Het jaarlijkse RINGS Kickboksgala, dat georganiseerd wordt in samenwerking met Cardio Fitness Beverwijk, heeft zich in de laatste jaren ontwikkeld tot een kweekvijver van kickbokstalent. Veel vechters hebben hun eerste optreden in de kickboksring in Sporthal Beverwijk gemaakt, die voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot een professionele vechtsportarena. 

GLORY 

Zaterdag 28 oktober aanstaande komen nagenoeg alle grote talenten uit de regio IJmond en omstreken weer in actie op het RINGS Gala, dat nauwlettend door professionele organisaties – waaronder GLORY – in de gaten wordt gehouden. RINGS Beverwijk is een mooie etalage om je in de kijker te vechten. Ook de komende editie belooft weer een groots spektakel te worden met 18 wedstrijden op K-1-regels. 

Hoofdpartij 

De hoofdpartij wordt gevochten door Jos van Belzen, die ooit op 11-jarige leeftijd debuteerde in Sporthal Beverwijk. De vechter van Team Spirit heeft al meerdere wedstrijden bij GLORY achter de rug en krijgt in Beverwijk te maken met een hele zware tegenstander. Deler Rashou, uitkomend voor de vermaarde sportschool Mikes Gym uit Oostzaan, barst van de ambities en is tot op het bot gemotiveerd om de GLORY-vechter te verslaan. Winst op Jos van Belzen betekent voor hem weer een paar treden hoger op de ladder. 

Internationaal tintje 

De ander A-partij op het gala heeft een internationaal tintje. Mika Tahitu, ook uitkomend voor Mikes Gym, heeft Molukse roots en is de voorman van 'The Moluccan Fighters'. Hij bindt de strijd aan met de Griekse topvechter Kostas Papadopoulos, een keiharde vechter met een KO in beide vuisten. Maar er zijn veel meer wedstrijden die een entreeticket meer dan waard zijn. Zo komen ook de local heroes Sem Kossen (Ben Ali Gym) en Mohamed El Kadirie (Team Aussie) in actie. 

Damesgevechten 

Dat het dameskickboksen tegenwoordig niet meer onder doet van de heren blijkt wel uit het feit dat de matchmaker ook een aantal damespartijen heeft gematcht, waarin onder andere Anne Dedding (Mejiro Gym Beverwijk), Gaby van den Elzen (Team Spirit) en Demis Mesman (Bari Gym Noordwijkerhout) in actie komen. Het kickboksen is een mainstream sport geworden en het kickboksgala in Beverwijk staat dan ook onder auspiciën van de Nederlandse Vechtsportautoriteit en NOC*NSF. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij alle deelnemende sportscholen en online via www.rings.nl. 

 

Zaal open :           17:15 uur

Aanvang gala :    18:30 uur 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing