Kim-Lian presenteert boek Dierendorpje

Door: Cor Beumer

De omslag van het boek Dierendorpje

BEVERWIJK - Kim-Lian van der Meij keert even terug naar haar geboorteplaats. Op zaterdag 28 september gaat zij zingen, voorlezen en het door haar met Gitte Spee geschreven nieuwe boek Dierendorpje signeren!

Van 11.00 tot 12.30 uur zal Kim-Lian aanwezig zijn bij Zero Sixteen (Baby- en Kleuterhuis),Zeestraat 48 in Beverwijk. Haar nieuwe boek is dan te koop voor € 14,95 en zal worden voorzien van een handtekening. Uiteraard kan men ook met Kim-Lian op de foto. Wie het boek koopt krijgt ook een goed gevulde goodiebag van Zero-Sixteen cadeau.

Wie kent Kim-Lian niet van vele TV programma ‘s, musicals, zangeres kortom zij is erg populair bij jong en oud publiek. Kim-Lian van der Meij is geboren en getogen Beverwijkse. Juist daarom heeft zij Beverwijk uitgekozen voor het presenteren van haar nieuwe boek.

Dierendorpje is een kinderboek met hele leuke verhaaltjes, schitterende tekeningen en een CD met prachtige liedjes. Het boek is net uit en is nu al een groot succes. Ook zijn er onderhandelingen voor een televisieprogramma. Er is veel belangstelling voor. Tijdens de presentatie zal er twee keer een modeshow zijn en verder is er ook een springkussen aanwezig. De presentatie valt samen met het Beverwijk Verwent evenement en is voor iedereen vrij toegankelijk.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing