Kinderactiviteit over ziekte bij Kinderboerderij Dierendorp

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Op woensdagmiddag 7 februari 2024 kun je een spel spelen, röntgenfoto’s bekijken en knutselen op Kinderboerderij Dierendorp. Het thema van deze middag is: ziekte. Leer hier van alles over. De middag is van 14.00 tot 16.00 uur. Kom jij ook? Dat zou leuk zijn!

Speel mee met “Levend ganzenbord”

Buiten spelen we “Levend ganzenbord”. Tijdens het spel leer je van alles over dieren en ziektes. Hoe voorkom je dat een dier ziek wordt? En wat doe jij om niet ziek te worden? Gooi met de dobbelsteen en speel mee!

Wat herken jij op een röntgenfoto?

Soms maakt een dierenarts een röntgenfoto van een dier. Hoe ziet die eruit? Bekijk de foto’s. Herken jij wat erop staat?

Knutselen

Knutsel je graag? Dan moet je zeker komen. Ook deze keer hebben we knutselspullen mee en kun je een leuke knutsel maken.

Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar

Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Voor iedereen wordt het leuk! Je hoeft je niet aan te melden. Deelname is gratis.

Waar?

Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

Activiteiten 2023

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op [email protected]  Daar vind je nu ook alle activiteiten voor 2024. Volg ons ook op facebook of neem de folder mee die bij Dierendorp op u ligt te wachten.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing