Kinderboekenweek 2013

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK – Klaar voor de start! is het thema van de Kinderboekenweek 2013. Op zondag 6 oktober is er voor alle Beverwijkse kinderen van 4-12 jaar een spetterend sportief feest in de foyer van het Kennemer theater. Toegang is gratis en kom verkleed in je sportoutfit. Het feest begint om 14:00 uur met de opening van de expositie van werken van illustrator The Tjong King in aanwezigheid van het zangkoor van het Centrum voor de Kunsten. Daarna is er van  alles te doen in de foyer van het theater: Op de foto in je sporttenue, springkussen, gamen, voorlezen, meedoen aan de BiebOlympics. Om 14:30 uur begint een heuse tekenworkshop door The Tjong King, gratis kaarten daarvoor kan je halen bij de bibliotheek of reserveer via de website. Alleen voor kinderen van 9-12 jaar en vol=vol.

Op woensdagmiddag 2 oktober zijn er sportieve activiteiten voor kinderen die worden begeleid door kinderen van de Kamercommissie in Beverwijk en op woensdagmiddag 9 oktober zijn er activiteiten  in de vestigingen in Heemskerk en Uitgeest. Het begint allemaal om 15:00 uur.

De kinderen van Wijk aan Zee zijn welkom op maandagmiddag 7 oktober in het Jeugdservicepunt om 15:00 uur. Daar kan je meedoen aan de BiebOlympics!

Natuurlijk kun je vanaf 2 oktober alle Griffelboeken bekijken, kun je een leuke Kinderboekenweek krant ophalen en delen we het boekje Boeken scoren met sporthelden uit! Voor ouders van kinderen tot 4 jaar is er de Pippo actie en ligt er een nieuwe Voorleesgids klaar!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing