Kinderboekenweek: Kom erbij!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Kinderboeken vol vrienden staan centraal in de Kinderboekenweek want dit jaar is het thema: Vriendschap! Bezoek van 3 t/m 14 oktober de bibliotheek en kom erbij!

Tijdens de Kinderboekenweek zijn er leuke activiteiten voor kinderen in de bibliotheek. Er wordt voorgelezen, de Kamercommissie organiseert een activiteitenmiddag op woensdag 10 oktober, op zondag 14 oktober kom je natuurlijk naar het spetterende Kinderboekenweekfeest in de foyer van het Kennemer Theater en je kunt de originele houtsneden uit de prentenboeken van Henriette Boerendans bekijken tijdens de expositie in de tentoonstellingsruimte van het Kennemer Theater.

Activiteiten tijdens de Kinderboekenweek:

o Voorlezen voor jonge kinderen van 0-4 jaar op woensdag 3 en 10 oktober van 11:00 – 11:30 uur in de vestiging Beverwijk en Heemskerk.

o Kinderboekenbios op 5 oktober: Woezel en Pip, op zoek naar de sloddevos. Om 15:00 uur in de vestiging Beverwijk.

o Activiteitenmiddag "Kom erbij!" op woensdag 10 oktober van 15:00 – 16:00 uur georganiseerd door de Kamercommissie in de vestiging Beverwijk. Voor kinderen van 4 tot 8 jaar. 

o Kinderboekenweekfeest op 14 oktober i.s.m. het Kennemer Theater, Kek en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk, van 14:00 – 16:00 uur. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing