Kinderboekenweekfeest Voor altijd jong

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - De ‘vaders en moeders op het schoolplein’ zijn al lang niet meer altijd de ouders van de kinderen. Steeds nemen de grootouders de rol van de ouders op zich. Bovendien worden veel kinderboeken niet door de ouders, maar door de grootouders gekocht. Hoog tijd om die opa’s en oma’s centraal te stellen tijdens de Kinderboekenweek.. En daarom is het motto van de Kinderboekenweek (5-16 oktober) Voor altijd jong!

Bibliotheek IJmond Noord, Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Kunst Exposities Kerkplein organiseren dit jaar voor de 6e  keer het Kinderboekenweekfeest. Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Workshops als muziek, dans, creatief en voorlezen, alles is aanwezig iedereen een knalfeest te bezorgen.

VIP van de middag is illustratrice van kinderboeken Els van Eggeraat, Kunst Exposities Kerkplein organiseert een expositie van haar werk. Als feestelijke start van het feest wordt de expositie om 14.00 uur geopend. De opening zal worden begeleid door een optreden van het kinderkoor van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk.

The Read Shop Beverwijk is aanwezig met vele leuke kinderboeken die te koop zijn!

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!

Alle ouders en kinderen zijn van harte uitgenodigd op zondagmiddag 9 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in de foyer van het Kennemer Theater en de toegang is gratis!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing