Kindermiddag in Sportfondsenbad Beverwijk

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van het Sportfondsenbad wordt op zondag 11 oktober 2015 wederom een spetterende jubileumactiviteit georganiseerd. Speciaal voor kinderen t/m 14 jaar worden er tussen 13:00 en 16:00 uur allerlei leuke spelletjes georganiseerd in het zwembad. 

Zo is het mogelijk om mee te doen met een workshop duiken, maar ook staan er een mattenrace, ballen gooien en verspringen van de duikplank op het programma. Tevens is het mogelijk om zelf een modelbootje te besturen en worden er demonstraties gegeven. "Natuurlijk ligt er veel spelmateriaal in het water en is er ook voldoende ruimte om lekker vrij te zwemmen. Kortom, genoeg mogelijkheden voor spetterend plezier", aldus Jan Nome, voorzitter van de jubileumcommissie. "De eerste kindermiddag van dit jaar was zo’n groot succes dat er buiten een rij stond, dus zodoende dat we dit evenement nogmaals organiseren", vervolgt Jan.

Bijzonder leuk is het feit dat er verschillende organisaties bereid zijn om dit evenement te ondersteunen zoals de Scheepsmodelbouwgroep IJmond te Heemskerk en Diving Service Beverwijk. Maar ook zijn er verschillende sponsors, waaronder Groot's Herenmode, Tata Steel, Sportfondsen Nederland, Familie Duiker, de Rabobank en Veldhuis aannemers en metselbedrijf, die het mogelijk maken dat er een extra activiteit zal zijn. Wat dat is blijft nog even een verrassing.

Afgelopen jaar zijn tijdens de kinderactiviteiten speciale jubileumstickers uitgereikt, die verzameld konden worden op de daarvoor bestemde spaarkaart. Tijdens deze kinderactiviteit, kunnen deelnemers wederom een jubileumsticker verdienen. En om het feest compleet te maken krijgen de kinderen bij de horeca gratis iets lekkers en limonade. Kinderen die (nog) niet in het bezit zijn van een zwemdiploma, kunnen onder begeleiding van een volwassene deelnemen aan de spelletjes.

De kosten voor deze middag zijn € 2,50 en kinderen die een geldige zwemlespas hebben van het Sportfondsenbad Beverwijk mogen gratis deelnemen. Voor iedereen die niet in de rij wil staan is het mogelijk om van tevoren een kaartje te kopen bij de receptie van het zwembad.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing