Kindertheater Stinker speelt bij De Baak

Door: Raimond Bos

BEVERWIJK - Op woensdag 26 februari 2014 presenteert kinderboerderij De Baak een theatervoorstelling over afval. De voorstelling gaat over Stinker, een zwervertje die al vroeg van huis wegloopt. Tijdens een van zijn zwerftochten vindt hij een Klikobak die hij als zijn huis gebruikt. Maar op een dag gaat hij verder zwerven...

Kinderen die nieuwsgierig zijn geworden naar de avonturen van Stinker zijn van harte welkom. In de educatieruimte van de kinderboerderij worden twee theatervoorstellingen gegeven. De eerste voorstelling start om 14:00 uur, de tweede voorstelling start om 15:00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. In verband met de beperkte ruimte geldt: vol is vol. De theatervoorstelling is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar. Ook kunnen ze deze middag meedoen aan de fotowedstrijd over afval en kans maken op een digitale kindercamera! Toegang en deelname aan de activiteiten is gratis.

Volg NME De Baak op Facebook en je bent altijd op de hoogte van de laatste activiteiten op kinderboerderij de Baak. NME De Baak organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Kinderboerderij en NME-centrum De Baak zijn gevestigd aan de Westerhoutweg 18.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing