Kinderworkshop 'Fotograferen met je mobieltje' 8-12 jaar

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - In de herfstvakantie, op vrijdag 27 oktober van 10.30 tot 12.00 uur, wordt weer een kinderworkshop 'Fotograferen met je mobieltje' gegeven door de bosw8er Evert-Jan Woudsma. Dit keer in de Kasteeltuin van Slot Assumburg aan de Tolweg 9 in Heemskerk. 

Ben je tussen de 8 en de 12 jaar? Ga mee en ontdek; beleef wat je kunt met die prachtige herfstkleuren in de Kasteeltuin en verbaas je over de leuke en spannende foto’s die jij met je mobieltje kunt maken …..met een paar slimme trucs die je leert van Evert-Jan. En de kosten om mee te doen: helemaal niets deze keer! Gratis dus.

Wat heb je nodig om mee te doen? Een mobieltje waar je foto’s mee kunt maken (of een andere camera). Je trekt een paar stevige schoenen of gympen aan en je bent er helemaal klaar voor. We starten en eindigen dit keer in het Koetshuijs (bezoekerscentrum) bij Slot Assumburg. Kom op tijd,  dus zorg echt dat je daar om 10.30 uur bent! En neem natuurlijk je goede humeur mee…….

Nog even een paar praktische punten: je ouders of oudere broers of zussen mogen je natuurlijk  komen brengen en/of halen, maar ze mogen niet mee als we foto’s gaan maken.  Maximaal 20 kinderen kunnen meedoen aan de workshop. Mochten er te veel aanmeldingen zijn, dan kijken we naar de volgorde van inschrijving. Verder zijn er naast de boswachter nog twee vrijwilligers om de groep te begeleiden.  

Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen aan [email protected]; graag met vermelding van leeftijd en telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. 

Voor meer informatie: Thea Olivier, tel. 06 49934571      

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing