KINK actie voor zorgpersoneel haalt ruim 57.000 euro op

Door: Jan Pronk

KINK-dj Tim op het Broek reikt een symbolische cheque uit aan Leon van den Toorn, voorzitter van de NVALT

De actie van radiozender KINK om geld in te zamelen voor het zorgpersoneel heeft €57.334,23 opgeleverd. Het geld wordt gebruikt om het personeel op alle longafdelingen en IC's van de Nederlandse ziekenhuizen een pakket vol verrassingen en verwennerijen te schenken. Op die manier willen KINK en de NVALT, de Nederlandse Vereniging voor longartsen en longartsen in opleiding, alle verpleegkundigen die de afgelopen twee jaar betrokken zijn geweest bij de Covid-zorg 2022 met een positief gevoel laten beginnen.

Het geld is ingezameld door luisteraars van KINK die dj Tim op het Broek sponsorden tijdens een marathonuitzending: in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw presenteerde hij vijf dagen lang 18 uur per dag de KINK Album Top 1000 Met Zorg, van 06:00 uur ’s ochtends tot middernacht.

"Ik ben ongelooflijk trots op wat we met z'n allen bij elkaar hebben weten te krijgen", aldus Op het Broek. "Hopelijk weten de verpleegkundigen zich door heel Nederland gesteund in de gedachte dat we ze dankbaar zijn voor hun harde werk en tomeloze inzet in deze barre tijden

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing