Klooien met kinderboeken | Lekker bezig met de bieb!

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Het is bijna vakantie en dat betekent maar één ding... dat we een hele hoop vrije tijd hebben om te vullen. De Bibliotheek IJmond Noord verrast je met iets waar je helemaal in op kunt gaan!
Denk je dat je bij de bieb alleen boeken kunt lezen? Je kunt ze nu ook DOEN! Wat houdt dat in? Denk aan een tank besturen, stropdassen knopen, kevers verzamelen en een glow in the dark drilpudding maken. We verzamelen de gekste en gezelligste boeken boordevol activiteiten en stellen een Klooi-collectie samen voor jou om te komen ontdekken.

Doe mee met Klooien met kinderboeken, het lees- en doe-programma bij de Bibliotheek en lees boeken die je aan het klooien zetten. Spaar stempels door mee te doen aan de verschillende activiteiten, bij een volle stempelkaart ontvang je een echt Klooien met kinderboeken-diploma! En dat niet alleen, iedere deelnemer mag z’n werk exposeren in de bibliotheek! Er zijn 10 categorieën op je Klooidiploma: Koken, Schrijven/Tekenen, Techniek, Experimenteren, Mooi maken, Programmeren, Stunts, Knutselen, Onderzoeken en Lachen.

Klooi-activiteiten in de bibliotheek

Je kunt zelf aan de slag met de boeken en zo stempels sparen, maar je kunt ook meedoen met de Klooi-activiteiten die we vóór en in de vakantie organiseren: iedere woensdag tussen 15:00 - 17:00 uur. Als je meedoet aan de activiteit verdien je een stempel op je kaart. De eerste Klooi-activiteit is op woensdag 18 juli. Kijk voor meer informatie op onze jeugdwebsite. 

Adres:  Bibliotheek IJmond Noord,  Vestiging Beverwijk, Kerkplein 5

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing