Kom in de herfststemming tijdens de wandeling op 25 oktober 2023 vanaf kinderboerderij De Baak

Door: Jan Pronk

BEVERWIJK - Wil jij helemaal in de herfststemming komen? Wandel dan mee op 25 oktober 2023 vanaf kinderboerderij De Baak door Park Westerhout.

Het wordt een hele mooie bijzondere wandeling. Je kunt zelf dingen doen. Je kunt herfstdingen zien, horen, voelen en misschien ook wel proeven. Kom dus helemaal in herfstsferen op woensdagmiddag 25 oktober 2023 tussen 14:00 en 15:30 uur. Leuk als jij ook komt!

De kabouters wijzen je de weg

De start en het einde zijn bij kinderboerderij De Baak aan de Westerhoutweg 18 in Beverwijk. Vanaf daar loop je een zoektocht langs de kabouters in Park Westerhout. Onderweg kom je leuke doe-opdrachten en weetjes tegen. Als je wilt, kun je terug op kinderboerderij De Baak nog wat proeven. Voor alles geldt wel op = op. Kom je ook? Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot 11 jaar. Deelname is gratis en iedereen is welkom!

NME Beverwijk

NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van Natuur- en Milieueducatie in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl , voor meer informatie neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten! 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing