Kom jij herfstgerechten koken op kinderboerderij Dierendorp?

Door: Jan Pronk

HEEMSKERK - Op woensdag 4 november organiseert NME Heemskerk een kinderkookworkshop op kinderboerderij Dierendorp. Kom jij ook?

Workshop

In de herfst heb je speciale groenten en daarmee kun je de lekkerste gerechten maken. Samen met een echte kookexpert kan jij deze middag aan de slag! Dus ga de uitdaging aan en smul daarna van een heerlijk hapje!

Aanmelden

Er zijn deze middag twee workshops. Van 14.00 uur tot 15.00 uur en van 15.15 uur tot 16.15 uur. Deze activiteit is alleen geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar, aanmelden is noodzakelijk en kan via de volgende link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/herfstgerechten. Graag alleen het aantal kinderen aanmelden. Er zijn per workshop 10 plaatsen beschikbaar.

Maatregelen

In verband met de maatregelen rondom corona is de activiteit alleen toegankelijk voor kinderen. Ouders wordt verzocht om op een andere plek op hun kroost te wachten. Maak bijvoorbeeld een lekkere wandeling in de nabije omgeving. De medewerkers van NME zorgen goed voor uw kinderen. Wij verzoeken u vriendelijk doch dringend de aanwijzingen van de medewerkers ten allen tijden op te volgen, zo houden wij de activiteit leuk en veilig.

Deelname is gratis. Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1 te Heemskerk.

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via [email protected]. Volg ons ook op facebook!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing