Kom kijken bij Odense Heemskerk!

Door: Ab Jenema

HEEMSKERK - Op zaterdag 1 september wordt het Odensehuis Heemskerk feestelijk geopend. Iedereen is welkom van 14.00 tot 16.00 uur. Mensen met (beginnende) dementie, mantelzorgers en hun familie en vrienden kunnen bij het Odensehuis terecht voor informatie, advies en ontmoeting.

Het Odensehuis Heemskerk is een plek voor mensen met geheugenproblemen - en hun naasten (mantelzorgers) - om zo lang mogelijk mee te blijven doen in de maatschappij.

Odense in Heemskerk kent drie locaties. In Ontmoetingscentrum de Stut wordt één keer per week een inloop- en informatiemiddag georganiseerd. In Buurthuis de Schuilhoek wordt voor mensen met (beginnende) geheugenproblemen op maandag en donderdag activiteiten aangeboden. Op de locatie van De Zorgspecialist aan de Marquettelaan kan men 5 dagen in de week terecht.

Tijdens de feestelijke opening kunt u kennis komen maken met de mogelijkheden die het Odensehuis biedt. U krijgt een indruk van de sfeer, de mogelijke activiteiten waaronder de beweegruimte en kunt kennis maken met de medewerkers. Voor muziek wordt gezorgd door André Uitgeest.

De opening vindt plaatst aan de locatie aan de Marquettelaan 2 te Heemskerk. Voor een hapje en een drankje is natuurlijk gezorgd.  Voor vragen kunt u bellen met het Odensehuis 023-5100433 of mailen naar [email protected] 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing