Kom meer te weten over nachtdieren bij de lezing voor volwassenen op 17 maart

Door: Ab Jenema

 

IJMOND - NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met ecoloog Erwin van Maanen een lezing over nachtdieren in de Smaeckkamer te Beverwijk. Deze avond komt u meer te weten over de mysterieuze leefgewoonten van verschillende nachtdieren.

De lezing duurt van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Inhoud van de lezing
In het voorjaar 'kriebelt' het niet alleen bij de mensen. Ook in de nacht komt de natuur weer volop tot leven. Hét moment om een lezing te geven over het nachtleven. Wat speelt er zich zoal af in de nacht? Altijd al benieuwd geweest naar uitleg over de uiterlijke kenmerken van nachtdieren en hun (leef)gedrag? Hoor het allemaal op 17 maart.

Over Erwin van Maanen
Ecologisch adviesbureau EcoNatura is een eenmansbureau dat in 2008 is gestart door Erwin van Maanen. Erwin is universitair opgeleid ecoloog en natuurwetenschappelijk milieukundige (Universiteit van Nijmegen). Erwin verzorgt deze lezing, die ongeveer een uur zal duren.

Inloop vanaf 19.00 uur. De lezing start om 19.30 uur.
Locatie: De Smaeckkamer, Westerhoutplein 6, Beverwijk.

Aanmelden
Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via: www.nmebeverwijkheemskerk.nl

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via [email protected]

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing