Kom naar Biblioplaza 2016

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Op woensdag 21 september 2016 vindt van 11:00 tot 17:30 uur in de bibliotheekvestiging aan het Kerkplein 5 het evenement Biblioplaza plaats. Iedereen kan op deze dag zelf komen ontdekken dat de bieb véél meer doet dan alleen maar boeken uitlenen! 

Om 11:00 uur verricht wethouder Haydar Erol de officiële opening. Vanaf dat moment barst het los in de bibliotheek! Er is héél veel te doen voor iedereen, jong en oud. Een greep uit de activiteiten: op de foto als Mr./Mrs. BiblioPlaza of als boekenwurm, demonstraties NAO-robot en Cognitoys dino robot, doe mee met de voorleesmarathon, het Zoldertheater speelt een kindervoorstelling, Museum Kennemerland toont foto's van oud Beverwijk, kookworkshop koude hapjes, dyslexie en leesmotivatie: inloop bij de onderwijsdienst, taalspreekuur, voorlichting over huiswerkbegeleiding door Happy Homework, ervaar de Oculus Rift en 3D-printing, maak kennis met de jong schrijftalent en leer hoe je stadsdichter kunt worden. Of doe mee met de prijsvraag in de bibliotheek en maak kans op een mini-tablet.

Knallende acties
Alleen op deze dag in alle vestigingen van Bibliotheek IJmond-Noord:

  • Word op deze dag lid en ontvang 50% korting op je lidmaatschap voor het eerste jaar.
  • Al lid? Maak je partner, familie, vrienden of buren lid. Zij krijgen korting, jij krijgt een cadeautje.
  • Al 20 jaar trouw lid? Kom naar BiblioPlaza 2016 en je krijgt een leuk cadeautje
  • Eerst uitproberen? Neem vrijblijvend een proefabonnement van € 15,- voor drie maanden.

De hele dag door is er in alle vestigingen een grabbelton voor kinderen en voor iedereen koffie/thee/limonade met iets lekkers. Ga naar www.bibliotheekijmondnoord.nl voor het hele programma van uur tot uur.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing