Kom zonne-energie opdoen op Kinderboerderij de Baak

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Zonnegroet, zonnewijzer, zonnebloem. Woensdagmiddag 25 juli is het weer tijd voor een nieuwe Baakbelevenis op Kinderboerderijk de Baak. Deze themamiddag staat in het teken van zonne-energie. Voor niets gaat de zon op en voor niets kun jij deelnemen aan deze zonnige middag.

Samen een yogales: workshop yoga voor ouder & kind
Je kunt van alles beleven onder de zon. Leer bijvoorbeeld de zonnegroet tijdens een yoga workshop voor ouder & kind, op de weide. Yogadocente Judith Munter geeft een speciale zonnige workshop waar je echt van oplaadt! Kom in comfortabele kleding meedoen met deze nieuwste belevenis. Maximaal 20 deelnemers per workshop.

Yoga workshop 1: van 14.00 tot 14.30 uur
Yoga workshop 2: van 14.45 tot 15.15 uur

Meer leren over de zon
Wil je liever allerlei feitjes leren over de zon? Ook dan kan je je hart ophalen. Leer klokkijken met de echte zonnewijzer, doe mee aan de speurtocht, knutsel een zonnebloem die draait op zonne-energie of kom kijken naar een leerzame film over de zon kijken. Voor ieder wat wils! Deelname is gratis.

NME Beverwijk
NME Beverwijk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Beverwijk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijk op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neem contact op via [email protected]. Volg kinderboerderij de Baak op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing