Komende activiteiten SWB Beverwijk

Door: Jan Pronk

Marjan Berk in Wijkcentrum Prinsenhof!
Deze zomer organiseert Bibliotheek IJmond Noord samen met Stichting Welzijn Beverwijk allerlei leuke activiteiten voor 55-plussers. De bekende schrijfster Marjan Berk houdt op maandag 12 augustus van 14.00 – 16.00 uur een bijzondere lezing in Wijkcentrum Prinsenhof. De schrijfster vindt het leuk om met het publiek in dialoog te gaan. Dus er is volop gelegenheid om haar vragen te stellen. Er zijn ook boeken van haar te koop die ze dan graag voor u signeert. Kaarten € 5,00 voor bibliotheekleden; € 7,50 voor niet-leden en zijn verkrijgbaar bij Bibliotheek IJmond Noord (ma t/m wo en vr van 13.00 – 17.00 uur) en bij Wijkcentrum Prinsenhof op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.
Er zijn ook nog kaarten verkrijgbaar voor: een Bezoek aan Museum Huis van Hilde op vrijdag 9 augustus en de laatste zomeractiviteit op dinsdag 20 augustus Smartlappen Zingen in Wijkcentrum Prinsenhof. Meer weten over alle zomeractiviteiten? De folder ligt in de bibliotheek en bij buurthuizen of kijk op www.bibliotheekijmondnoord.nl.


Zwerfvuil-opruimactie in Wijk aan Zee
Op dinsdagavond 13 augustus vindt weer een schoonmaakactie plaats in Wijk aan Zee. Er wordt om 19.00 uur gestart vanaf de SPAR. Afhankelijk van het aantal deelnemers zal getracht worden in een uur een zo groot mogelijk gebied van zwerfvuil te ontdoen. Na afloop (20.30 uur) bestaat de mogelijkheid om wat na te praten onder het genot van een drankje in dorpshuis De Moriaan. Wilt u meehelpen om Wijk aan Zee van zwerfvuil te ontdoen? Dan zien we u graag op 13 augustus. Aanmelden mag en is handig in verband met het inschatten van het aantal schoonmaakspullen, maar niet verplicht. Dit kan per mail naar:
[email protected] Dit initiatief is tot stand gekomen vanuit de bewoners met ondersteuning van het Sociaal team Beverwijk en facilitering vanuit de gemeente Beverwijk.


Met de “Wijk-Uit” PlusBus naar Schoorl!
Dinsdag 20 augustus wordt er een bezoek gebracht aan Het Rembrandthuis. In het museum leer je ook Rembrandt de mens, de leermeester, de verzamelaar, de ondernemer en de Amsterdammer kennen. Woensdag 21 augustus met de Zonnetrein door de Schoorlse duinen. De trein geeft u een prachtig uitzicht op de unieke plekken in het bos- en duingebied. Donderdag 22 augustus rijdt de chauffeur naar Gouda voor een grachtentocht. Een prachtige rondvaart met de trekschuiten Jan Salie of Jan Kordaat door de monumentale binnenstad van Gouda. Vrijdag 23 augustus visje eten bij Strandpaviljoen Noordzee op het Kennemerstrand in IJmuiden. Dinsdag 27 augustus naar het prachtige Waddeneiland Texel. Voor uitgebreide informatie, inschrijven en/of het ontvangen van de “Wijk-Uit” editie kunt u contact opnemen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk via telefoonnummer 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.


Fietst u ook mee!
Fietst u ook mee op woensdag 21 augustus? Stichting Welzijn Beverwijk heeft een mooie fietstocht uitgezet van ongeveer 25 km, onder begeleiding en met voldoende pauzes.
Om 09.30 uur verzamelen in Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 in Beverwijk. De kosten zijn € 5,00 per persoon inclusief een kopje koffie of thee met iets lekkers. U neemt zelf een lunchpakketje mee! Voor meer informatie en/of aanmelding kunt u bellen met BeverwijkvoorElkaar van Stichting Welzijn Beverwijk, tel. 0251 22 22 22 op werkdagen van 09.00 – 13.00 uur.

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing