Komt u ook naar de carrouselvergadering?

Door: Cor Beumer

BEVERWIJK –De gemeenteraad is anders gaan vergaderen, in de raadscarrousel voeren raadsleden en belangstellenden gesprekken over allerlei onderwerpen. Tijdens de carrouselvergadering worden er synchroon aan elkaar diverse onderwerpen besproken, in de commissiekamer en in de raadszaal. Op 11 april 2013 zal de derde carrouselvergadering plaatsvinden. En u kunt daar als inwoner van Beverwijk of Wijk aan Zee bij aanwezig zijn! De agendapunten zijn divers en interessant.

Op de agenda staat bijvoorbeeld het Milieuwerkprogramma voor de Milieudienst IJmond. Hoe ziet dit er voor 2013 uit? Binnen het programma IJmond Bereikbaar werken de provincie Noord-Holland Rijkswaterstaat en het bedrijfsleven samen aan een mobiliteitsvisie voor de regio. Voor de korte termijn wordt er gestart met Gebiedgericht Benutten IJmond 2012, dit eindrapport zal op donderdag 11 april worden toegelicht.

Ook is de Stichting Beverwijk Winkelstad aanwezig, deze Stichting heeft al een aantal evenementen georganiseerd. Aankomend weekend is het thema: “Beverwijk verwent Royaal “. Wat voor evenementen en activiteiten zullen er nog meer worden georganiseerd door Stichting Beverwijk Winkelstad? Stichting Beverwijk Winkelstad zal het programma voor dit jaar in een presentatie toelichten.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website www.beverwijk.nl, u kunt via het bestuurlijk informatiesysteem, agenda’s en achtergrondinformatie raadplegen. Als u bij de zoekfunctie invult “bestuur en politiek’ en vervolgens op de vergaderdatum 11 april 2013 klikt, kunt u de agenda en achtergrondinformatie raadplegen. Graag ziet de raad u op 11 april 2013! U kunt zich voor deze avond aanmelden via griffie@beverwijk.nl

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl