Komt u ook wijkwandelen

Door: Ab Jenema

IJMOND - Om de week gaan inwoners van Beverwijk en een medewerker van het Sociaal team onder leiding van vrijwilliger Annette Leeuw op maandagochtend samen een uurtje wandelen in Beverwijk. Het wandeltempo is afhankelijk van de deelnemers. Wil iemand het wat rustiger aan doen, geen probleem. Het gaat erom dat het behalve gezond ook gezellig is.

Dat je rustig kunt praten tijdens het wandelen en nieuwe contacten kunt opdoen. Maar het is ook leerzaam. Annette weet over vele gebouwen, straatjes, beelden en plekken wel iets interessants te vertellen. Zij stippelt van tevoren een route uit en leidt het groepje wandelaars langs de verschillende plekken. Na afloop wordt er nog een gratis kopje koffie of thee gedronken in Buurthuis Wijk aan Duin. Een mooi moment om even na te praten en elkaar beter te leren kennen.

Maar ook om eventuele vragen aan de medewerker van het Sociaal team te stellen. Lijkt het u leuk mee te wandelen? Elke maandagochtend in de oneven weeknummers wordt er gewandeld. Deelname is gratis en u hoeft zich niet van tevoren in te schrijven. Om 9.15 uur verzamelen in Buurthuis Wijk aan Duin, Wilgenhoflaan 2c in Beverwijk en om 9.30 uur start de wandeling.

advertenties

Fietspoint
Autoverzekering vergelijken
Café-Biljart Carillon
Bloemsierkunst De Duinroos
Energie vergelijken
Goedkoopste Energieleverancier
TarwegrasKoning
Energie Vergelijken
Energievergelijker
Lenary.nl
Kentekencheck
Sim Only Check
goedbegin.eu
Vergelijk vaste lasten
Startpagina24.com
Ikvergelijk.nu
Online Casino Informatie
Telefoon.nl
Creditcard.nl
huizenmarkt.nl
Independer
TV Expert
Radio Control Expert
SimOnly Discount
Outdoor kleding
Uitvaartverzekering.nl