Konings dag in Camille

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK -Woensdag 27 april, 13.00 - 23.00 uur, entree gratis. Koningsdag in een nieuw jasje, gewoon lekker in het café.

Tons of Blues neemt je mee naar de bakermat van de bluesmuziek, de Mississippi delta, de kroegen van New Orleans. Alle uithoeken van de blues komen voorbij in bekende en minder bekende covers; van de halfakoestische sound van Taj Mahal tot de jazzy blues van The Nightcats en Dr. John.  Ook de traditionele blues van giganten als Muddy Waters en Jr. Wells staat op het repertoire. En echt feest wordt het met <st1:personname productid="de funkblues van Albert" w:st="on">de funkblues van Albert</st1:personname> King en Popa Chubby.

 

De <st1:personname productid="Ruud Jansen Band" w:st="on">Ruud Jansen Band</st1:personname>

De <st1:personname productid="Ruud Jansen Band" w:st="on">Ruud Jansen Band</st1:personname> bestaat sinds 1976, en draait na diverse bezetting wisselingen nu al sinds <st1:metricconverter productid="2001 in" w:st="on">2001 in</st1:metricconverter> een ongewijzigde samenstelling.

De bezetting:

<st1:personname productid="Ruud Jansen Toetsen" w:st="on">Ruud Jansen - Toetsen</st1:personname>, zang en gitaar,

<st1:personname productid="Paul Bakker Gitaren" w:st="on">Paul Bakker - Gitaren</st1:personname> en zang,

<st1:personname productid="Charles Duijff" w:st="on">Charles Duijff - </st1:personname>Drums en zang

Cees vd Laarse - Basgitaar en zang.

 

Het repertoire van de band bestaat voornamelijk uit muziek uit 60'er en 70'er jaren en bevat  classic rock en dance classics. 
Nummers van Beatles, Stones,  Queen, Eagles, Pink Floyd, Crosby Stills  & Nash, Jimi Hendrix en vele anderen zullen de revue passeren.

Ook Nederlandstalig materiaal van Doe maar, het Goede Doel, Boudewijn de Groot en de Dijk wordt niet  vergeten. En soms kan het zomaar zijn, dat bassist Cees een nummertje Sinatra weggeeft. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing