Koningsfeest op het Kerkplein

Door: Jan Pronk

The Bouncers uit Haarlem

BEVERWIJK - Feest … dat moet het worden !  na twee verloren jaren trekt Camille alles uit de kast om Koningsdag tot het Feest der Feesten  te maken !

Het Kerkplein onder de Wijkertoren  zal Smachten, Brullen, Dansen, Gieren, Eten, Huilen Drinken, Lachen, swingen, sweimelen, genieten van al het geluk, vrijheid dat wij mogen beleven op deze Koningsdag en daar ………… worden we getrakteerd op;

Niet te boeken                                           13.00

Van Rockabilly tot Disco...Van Tranentrekker tot Uit Je Dak Plaat...Altijd origineel, altijd verrassend!  Alles kan een mens gelukkig maken" klinkt op de muziek van "Play that Funky Music"? Vijf muzikanten spelen afwisselende covers op geheel eigentijdse wijze. De nadruk ligt op, in het Nederlands vertaalde, swingende hits.

BlueSix                                                         14.30

Deze mannen staan garant voor een optreden vol met swingende rocknummers  en dampende bluessongs ,maar ook de Roots en de ‘traditionals’ worden niet vergeten!   Jan Stobbe geselt de drums, plukt Willem Visser de bas, Henk Schippers jankt op zijn gitaar, Bert Baars bopt op zijn sax/keyboards en Dick Huisman met zijn allure en melancholische  rauwe strot weet iedereen te pakken.

Die Darmstädter Hübsch                              17.00 

Die Hübsch zijn terug! “Komm, Phillipo, tanz mit mir…”,

Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch speelt alle Duitse Hits uit heden en verleden. Van Rosamunde tot Rammstein, Nena danst met Conny Froboes. Nina Hagen doet het met Du van Peter Maffay.  Een smakelijke mix van alleen Duitse specialiteiten. Natuurlijk zal band ook een heel repertoire Duitse Weihnachthits opdissen

The Bouncers                                                19.30

The Bouncers ze bestaan nog!

De Ska band uit Haarlem, deze mannen toerde al jaren door heel Nederland met hun op uptempo nummers maar ook  rocksteady en reggae grooves, met  strakke ritmesectie en swingende blazers, maken The Bouncers van elke gig een onvergetelijke  feest.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
Café-Biljart Carillon
LEQUAL Online Marketing