Koninsdag 27 april 12.00- 21.00 Buitenpodia, Bar, BBQ , Terras, Feest Café Camille

Door: Jan Pronk

Foto :Joy Killed the Duke

Het was Camille die Koningsdag in Beverwijk (naast de traditionele activiteiten van het oranjecomite ) op de kaart zette. En wel naar aanleiding van Frank Dubbelaar van de band Rolls Noise .Die met het idee kwam om op het Kerkplein Koninginnedag te vieren  met bandjes waarvan er vele zijn in Beverwijk. Voor de bandjes een podium en voor de Beverwijkers een leuke dag in eigen  stad . Dick Burger vriendje van Frank zette hoogt persoonlijk een  platte trailer neer en zo begon 34 jaar geleden een nieuw fenomeen  Koningsfeest !

Jonge honden bandjes van hier en Utrechtse gruns, punk, Ouwe bokken in hun kracht van het leven en de Zwijnen met een Carlsberg tribute  Jack Juda brengt een energieke mix van snoeiharde rock en dreamy pop naar het podium samen met zijn 4 koppige liveband. Laat je gaan op de beat en droom weg bij zijn stem. Verwacht pure chaos. Fleebag is een indie-pop/rock bandje dat zich heeft gevestigd in Beverwijk. De band is in 2021 opgericht en bestaat uit 5 muzikanten die allemaal wat eigens met zich mee brengen. Ze maken een mooie mix van de huidige trends in de indie-pop scene met funk en disco invloeden uit de jaren 70 & 80. Lemon heeft een ijzersterke live-reputatie. Hun shows krijgen vrijwel uitsluitend 5 sterren reviews van programmeurs. Hun Britpop/FunkRock met invloeden van Kasabian, The Kooks, Stone Roses en Talking Heads, zette het publiek op vele podia en festivals in beweging. 

Loaded 

Carlsberg was een stevige rockband uit de IJmond met aan het hoofd Rob Kruisman  . Eind jaren ‘70 had de band een hit met het nummer “ All the presidents Men “. Begin jaren ‘80 kwam er een eind aan de band de  muziek werd legendarisch.

Eind 2000 besloten 4 muzikanten uit die zelfde IJmond om een band te formeren en hun helden eer aan te doen en de muziek levend te houden, en nu na 15 jaar  is LOADED weer herenigd Speciaal voor Koningsdag 

Joy Killed the Duke

Joy Killed the Duke bestaat uit vier energieke idioten uit Utrecht. Sinds 2017 maken zij furore op de Nederlandse podia met een mix van grunge, punk en garage en een frontvrouw wiens stem binnenkomt als een stoomwals. Op het podium is de gehele band hyper energiek en is niets te gek. 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing