Kringloopwinkel De Groene Ezel bestaat 25 Jaar!!

Door: Ab Jenema

IJMOND - 16 November 1993 werd de Vereniging Kringloopwinkel Heemskerk officieel opgericht. Op zaterdag 13 oktober wordt dit gevierd met diverse activiteiten in de kringloopwinkel aan de Lijnbaan 14 in Heemskerk. Zo geeft de winkel op deze speciale dag 25 procent korting op het gehele assortiment.


Speciaal op deze dag is er een boeken- en muziekkraam met aantrekkelijke extra aanbiedingen. Ook is er voor iedereen die de winkel op deze dag bezoekt een hapje en een drankje. Voor de kinderen is er een gratis suikerspin. Verder op het programma staat “tussen Kunst en Kitsch”.  Jan en Cora beoordelen uw gevonden schatten! Er zijn verschillende kenners aanwezig op het gebied van kunst, antiek & curiosa, boeken/stripboeken, klokken.

Ook is de stichting Stop Poverty aanwezig. Kringloopwinkel  De Groene Ezel schenkt in dit jubileumjaar veel geld aan deze stichting voor de bouw van een complete kleuterschool in Oeganda. In het jubileumjaar 2018 is dit project het absolute hoofddoel! Dankzij de klanten en een ieder die spullen inlevert bij Kringloopwinkel De Groene Ezel, zijn zij nu in staat dit project volledig te financieren, waardoor de gehele bouw van deze school bewerkstelligd kan worden, van fundering tot dak. De kleuterschool in Oeganda gaat daarom ook “De Groene Ezel” heten. Stichting Stop Poverty laat op zaterdag 13 oktober zien hoe zij te werk gaat en hoe de bouw er voor staat.

De opbrengsten van de Jubileum dag, zaterdag 13 oktober zijn gereserveerd voor het Jac.P.Thijsse College in Castricum. De school is bezig met een project in Gambia.
Er zullen verschillende leerlingen van de school op 13 oktober aanwezig zijn in de winkel om iedere bezoeker en genodigde te voorzien van een hapje en drankje.

Kortom, een mooi jubileumfeest in de kringloopwinkel en iedereen is van harte welkom op deze dag!

De winkel is op zaterdag 13 oktober 2018 geopend van 10.00 tot 14.00 uur!

Adres

Kringloopwinkel De Groene Ezel
Lijnbaan 14, 1969 NE Heemskerk, Telefoon: 0251 24 34 90
E-mail:
[email protected]

www.kringloopwinkelheemskerk.nl

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing