Kunst en Politiek op de Vers&Brocante markt

Door: Ab Jenema

BEVERWIJK - Aanstaande zaterdag 2 juli zal de Zeestraat in Beverwijk weer vol staan met de kramen van de Vers&Brocante markt.
Van 10.00-17.00 uur kunnen de lekkerste weekend boodschappen weer gedaan worden op de Bourgondische maandmarkt met een Frans tintje.
Het Franse sfeertje zal ook deze keer terug te vinden zijn in het thema van deze editie, namelijk kunst en politiek café.                                                                                                                                           Verschillende kunstenaars zullen met hun schildersezels en mooiste werken neerstrijken om de Zeestraat voor één dag om te toveren tot het Montmartre van Beverwijk.

Ook heeft deze markt een politiek tintje. Het is goed om te zien dat de discussie tussen inwoners en politiek steeds vaker plaatsvindt op social media. Nog mooier is het om voor één dagje het facebook te laten voor wat het is en op een laagdrempelige manier de discussie face to face plaats te laten vinden. De aankomende Vers&Brocante markt biedt die mogelijkheid!  De fracties van het CDA, Gemeente Belangen, GroenLinks, D66, VVD en de PvdA zijn op het centrale marktplein aanwezig om op een ongedwongen en ludieke manier in gesprek te gaan met bewoners! De markt zal zelfs bezoek vanuit Den Haag krijgen, Tweede Kamerlid Barbara Visser van de VVD komt vanaf 14.00 uur ook even “een bakkie doen” in de Zeestraat.

Speciale broden, heerlijke wijnen, kruiden, noten, olijven, pesto's en tappenades, kortom alle ingrediënten om alvast een beetje te proeven van het Mediteraanse gevoel zijn aanwezig en ook het struinen tussen de brocante spulletjes zal alvast voor het vakantiegevoel zorgen.

Geen haastige spoed tijdens het boodschappen doen dit weekend, de Zeestraat wordt weer even omgetoverd tot een ontmoetingsplek waar proeven, genieten en beleven hoog in het vaandel staan.

Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat! 

 

 

 

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing