Kunstenares Josien Broeren op De Bazaar

Door: Bos Media Services

BEVERWIJK - Popart kunstenares Josien Broeren is zondag 18 oktober 2015 op De Bazaar. Ze gaat dan schilderen onder de mensen en biedt wat van haar spullen te koop aan. Josien Broeren is bekend om haar kleurrijke schilderijen en andere voorwerpen met dezelfde stijl, van een auto, tot interieurs en vooral haar steeds populair wordende servies. 

In de wellnesscentra De Veluwse Bron en De Zwaluwhoeve hangt werk van Josien, maar ook diverse sterrenrestaurants en hotels zoals Hotel Waalwijk en Pulitzer Hotel Amsterdam zijn ingericht met haar kunst. Haar grote passies zijn ontwerpen, schilderen en illustreren. Ze heeft een geheel eigen kleurrijke stijl, een stijl van nu, die zich kenmerkt door de combinatie van airbrush en acrylverf. Josien geeft een exclusieve uitstraling aan haar werken door net die personal touch aan te brengen, waardoor geen enkel kunstwerk hetzelfde is.

Zij wil graag op De Bazaar mensen kennis laten maken met haar manier van werken. Zondag 18 oktober 2015 staat zij vanaf 10:30 uur in Mihrab.

advertenties

Bloemsierkunst De Duinroos
Lenary.nl
goedbegin.eu
Startpagina24.com
LEQUAL Online Marketing